Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is holistisch? 

De term holistisch wordt op verschillende manieren gebruikt. Ik omschrijf mijn visie en behandeling als holistisch omdat ik geloof dat body, mind en soul onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Mijn behandelingen zijn dan ook gericht op zowel het fysieke, emotionele, mentale als energetische deel van ons als mens. Ik geloof dat klachten vaak (bijna altijd) een uiting zijn van een blokkade op een van deze delen en dat een aanpak op meerdere gebieden zorgt voor een duurzaam herstel. Geen zorgen als je niets met spiritualiteit of energie hebt, samen kijken we waar jij op dat moment behoefte aan en baat bij hebt. 

Heb ik een verwijzing nodig?

Nee, in bijna alle gevallen kun je zonder verwijzing terecht voor behandeling. Alleen bij een aandoening die valt onder de chronische vergoeding (bijvoorbeeld na een operatie, beroerte, (spier)ziekte of anders) heb je een verwijzing van de huisarts of specialist nodig. 

Kan ik ook terecht voor alleen een fysiotherapie behandeling?

Jazeker! Ik bied zowel holistische (fysio)therapie als reguliere fysiotherapie. Je bent meer dan welkom voor de behandeling die jij op dit moment het meest nodig hebt, uiteindelijk gaat het namelijk om jou! Dus als je last hebt van je heup, knie, enkel, schouder, arm, nek of (onder)rug (met of zonder uitstraling) of waar dan ook, neem dan gerust contact op en dan kijken we samen verder. 

Kan ik ook terecht voor alleen een massage?

Absoluut! Er zijn veel mensen die na of los van een fysiotherapeutische behandeling terug blijven komen voor alleen een massage. Ten overvloede, maar niet onbelangrijk: de massages en/of behandelingen zijn op geen enkele manier erotisch van aard.