RINGANA

Een holistische leefstijl omvat voor mij ook bewuste keuzes in de producten die ik gebruik. Sinds 2019 werk ik samen met Ringana, een bedrijf uit Oostenrijk dat werkt met hoogwaardige natuurlijke bestanddelen en dit verwerkt in skincare, supplementen en meer!

 

  • Vegan

  • Geen synthetische conserveermiddelen of toevoegingen

  • Geen dierproeven

  • Duurzaam gebruik van materialen (verpakking, organisch katoen om flesjes, recycling) 

  • Fresh (verse ingrediënten, directe levering bij jou thuis, houdbaarheidsdatum)

Waarom ik dit belangrijk vind? Ik ben dol op fijne producten en gebruik dagelijks supplementen. Tegelijk vind ik het heel belangrijk om bewust te zijn van wat ik inneem en wat ik op mijn huid smeer, omdat dit tenslotte volledig door je lichaam opgenomen wordt. 

Hoe het werkt?

Kijk gerust uitgebreid op mijn website. Als je vragen hebt mag je mij altijd een bericht sturen, dan zal ik met je meedenken of je uitleg geven over een product. 

Wil je iets bestellen? Geweldig! Je kunt direct op de site bestellen of je bestelling aan mij doorgeven. Het makkelijkst is als je daarvoor contact opneemt en dan kom ik bij je terug met de gegevens die ik daarvoor nodig heb. De bestelling wordt dan direct bij je thuis geleverd en je betaalt via een factuur die je van Ringana zelf krijgt.

Zie ook samples, voor kleine verpakkingen van een aantal producten. Om mee te nemen op reis of om uit te proberen. 

 

Alle nieuwe klanten krijgen een code voor €5,- korting!

 


 

IMG_2944_edited.jpg